Klantreferenties

Waarom kiezen onze klanten voor De Incassoprofessionals?

“Voor mij is behoud van de relatie heel belangrijk. De Incassoprofessionals gaan discreet en correct om met mijn incassoverzoeken.”

SVServicenter is klant bij incassobureau De Incassoprofessionals

Afgeschreven vorderingen toch nog geïnd

“Vier vorderingen hadden we eigenlijk al afgeschreven. We hadden deze klanten aangemaand, aangemaand en nog eens aangemaand, zonder resultaat. De Incassoprofessionals overtuigden mij ervan dat het de moeite loonde om toch een incassoprocedure te starten.

De brief, met de sommatie om binnen 14 dagen te betalen, leverde alvast één betaling op. Aan de andere debiteuren brachten De Incassoprofessionals een bezoek. Een klant bleek failliet, dus deze vordering schreven we af. Maar de persoonlijke aanpak wierp zijn vruchten af, want de andere twee vorderingen werden geïnd. Dat geld zouden we anders dus zijn misgelopen.

Ik had de vorderingen net uit handen gegeven toen er bij Radar een item was over incassobureaus. Oh, hemel, dacht ik, als De Incassoprofessionals maar niet zo te werk gaan. Want voor mij is het behoud van de relatie heel belangrijk. Ik had me geen zorgen hoeven maken. De Incassoprofessionals bleken discreet en correct, ook naar de debiteur toe. De toenmalige debiteuren zijn overigens nog steeds klant en… ze betalen op tijd.”

— Roland Bruinier | SVServicecenter