De Incassoprofessionals

De mannen achter het incassobureau

60+

Jaar ervaring, samen

Martin de Wid is mede-oprichter van incassobureau De Incassoprofessionals in Amsterdam

Martin de Wid

Mede-oprichter (was belastingdeurwaarder)
Verantwoordelijk voor dossiers en buitendienst

Korte lijnen en kordaat optreden, met resultaat

Nederland heeft behoefte aan een goed incassobureau met een persoonlijke aanpak. Een incassobureau dat meer biedt en durft dan alleen stapels dezelfde brieven sturen en belletjes plegen. Dat hebben klanten vaak zelf al tot in den treure gedaan.

Wij hebben een andere aanpak: we gaan op bezoek bij de debiteur, confronteren deze met de vordering en gaan vervolgens met hem of haar in gesprek. Deze vorm van communicatie leidt bijna altijd tot iets en brengt in ieder geval de zaak in beweging.

Korte lijnen, daar houden we van. Geen afgeschermde telefoonnummers, geen anonieme brieven. Wie ons belt, krijgt ons persoonlijk aan de lijn. Als het nodig is, zijn we zelfs ’s avonds en in het weekend mobiel bereikbaar. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor hun debiteuren.

Wij kennen bijna iedereen persoonlijk, en dat vinden alle partijen prettig. Ons bureau is relaxed en laagdrempelig, maar uiterst professioneel.

Berry van Schijndel is mede-oprichter van incassobureau De Incassoprofessionals in Amsterdam

Berry van Schijndel

Mede-oprichter (was partner in twee accountantskantoren)
Verantwoordelijk voor financiële administratie en back-office

No cure, no pay? Onzin. Voor niets gaat alleen de zon op

Incassobureaus werken over het algemeen op basis van provisie. In de praktijk betekent dat: hoe meer ze innen, hoe hoger de kosten voor de klant. De Incassoprofessionals hanteren vaste tarieven. Daardoor zijn wij, zodra vorderingen ook maar iets groter zijn, een stuk voordeliger dan andere incassobureaus.

Het concept ‘No cure, no pay’ klinkt aantrekkelijk, maar is dat niet. Niet alleen vanwege de incassoprovisie die je naderhand moet afrekenen, maar ook omdat bureaus die zo werken vaak heel selectief zijn in het aannemen van zaken. De dossiers moeten kansrijk zijn, en niet teveel tijd en moeite vergen.

Bij De Incassoprofessionals is iedereen welkom die geld tegoed heeft van een ander, zolang het een wettelijk geoorloofde vordering is.